Вимоги до легалізації та маркування харчових продуктів в Україні.
Деталі:
-
Дата: 13 лютого 2021, четвер
-
Час: з 9:30 до 13:00
-
Місце проведення: вул. Багговутівська 17-21, 6-й поверх, м. Київ, 04107, Україна
-
Мова семінару: Українська
-
Спікери:
- Інна Капиця
-
Вартість:
- 1400.00 грн (без ПДВ)
У програмі:
- Законодавчі вимоги до введення в обіг харчових продуктів. Обов’язкові та добровільні процедури.
- Нові вимоги до маркування, затверджені Законом України «Про інформацію для споживачів про харчові продукти».
- Застосування одиниць SI на маркуванні.
- HACCP для операторів ринку.
- Державний ринковий нагляд.
Будьте в курсі - підпишіться на нашу розсилку.