Консультація

Як Brexit впливає на ринок медичних виробів в Україні?

Останнім часом в засобах масової інформації все частіше з’являються новини з тегом «Brexit», які зачіпають різні аспекти політики та економіки Сполученого Королівства. Розглядаючи новий вектор розвитку будь-якої країни, ми в першу чергу припускаємо саме політичний процес, який має важкопрогнозований і багаторівневий вплив на певні сфери економіки, галузі та продукцію. У всьому обсязі інформації та аналітики важливо не впустити положення, які можуть бути застосовані для точкової галузі. В даній статті виокремлено ті аспекти Brexit, які прямо чи опосередковано впливають на медичні вироби в ЄС та Україні. 

Стаття в PDF українською мовою | російською мовою | англійською мовою.

У листопаді ми проведемо семінар на російській/ українській мові і вебінар англійською мовою стосовно  процедури часткового визнання сертифікатів ЕС в Україні та впливу Brexit на медичні вироби, для попередньої реєстрації напишіть нам на education@cratia.ua.

NB! Копіювання або передрук даного матеріалу можливі тільки з письмової згоди адміністрації компанії “Кратія” та посиланням на веб-сайт https://cratia.ua/ 

Для початку співпраці або отримання консультації Ви можете зв’язатися з нами за телефонами +38 044 361-48-28, +38 044 221-71-29, по e-mail: info@cratia.ua, або приїхати на зустріч до нас в офіс.

ПОПЕРЕДНЯ НАСТУПНА
Будьте в курсі - підпишіться на нашу розсилку.

Ми професійно виконуємо реєстрацію лікарських засобів, оцінку відповідності медичних виробів, сертифікацію косметики, засобів для дезінфекції та спеціальних харчових продуктів в Україні.
Найкраще про нашу експертизу та якість роботи можуть розповісти наші партнери, міжнародні корпорації та національні виробники. За більш ніж 15 років роботи ми виконали роботи для:

  • понад 150 виробників лікарських засобів та активних субстанцій,
  • понад 800 виробників медичних виробів та техніки,
  • понад 300 виробників спеціальних харчових продуктів та косметичних засобів.
Необхідна консультація?
Залиште заявку і ми зв’яжемось з Вами: